Child's Pose
HATHA YOGA

Yoga handler om å gjøre det som føles riktig her og nå. Denne timen har fokus på tøying og lett styrke gjennom enkle pusteteknikker og øvelser/asanas. I hatha yoga går vi sakte gjennom øvelsene og er et godt sted å starte for en nybegynner som foretrekker en mer rolig yogaform som holder stillingene lenger. Timen er for alle, uansett nivå eller mykhet.

Tirsdag 20.30 - 21.30
VINYASA FLOW

I vinyasa beveger man seg fra den ene stillingen til den neste i takt med pusten. Vi blir i stillinger mellom et og fem pust, og timen oppleves derfor dynamisk og i en flyt. Timen starter med å finne ro og fortsetter med asanas(stillinger) som kan fokusere på styrke, balanse og tøying. Timen er for alle, uansett om du er myk eller ikke. 

Torsdag 20.00 - 21.00

Dersom du allerede er medlem i Nøtterøy turn, kan du melde deg på partiet via imsapp.nif.no Nye medlemmer kan møte direkte i hallen i god tid før timen begynner, så får dere hjelp til registrering og/eller sende epost til pamelding@notteroyturn.no

 

Ta med egen yogamatte og kom ferdig skiftet. Vi har gode rutiner på smittevern som vi følger nøye.

Kari Fjeld (27)

Utdannet yogalærer i vinyasa, hatha og ashtanga fra India mars 2019, men har praktisert yoga siden 2013. Hun har erfaring fra Oslo, Spania og Mexico, og er nå i Norge for å utdanne seg til massør og fortsette å undervise yoga. For henne er ikke yoga utelukkende hva man gjør på matta, men hvordan man har det med seg selv. Timene er ofte preget av å finne en form for ro og balanse, med gode forklaringer for å få en trygg praksis.