KONKURRANSEPARTI
TROPP
JENTER OG GUTTER

Dette er et parti hvor man må ha konkrete og grunnleggende turnferdigheter for å delta.  Det er ikke anledning til å melde på eliteparti selv. Dette skjer i dialog med instruktørene.

 

Nøtterøy Turn har troppsturn for jenter og gutter. Gruppene trener i hovedsak i Messehall A i Tønsberg, men noen av treningene foregår også i Wilhelmsenhallen.

 

Gymnaster på disse partiene deltar på samling, cuper og konkurranser lokalt, regionalt og/eller nasjonalt.

 

Nøtterøy Turn tilbyr troppstrening for Nasjonale klasser i Trampett og Tumbling. I konkurranser deltar man med lag av 6 til 12 gymnaster som konkurrerer sammen. Derav navnet «tropp». Det konkurreres i disiplinene tumbling, trampett (og frittstående.) Laget kan bestå av bare gutter, bare jenter eller en miks av begge kjønn.

Vi har flere ulike partier med variert treningsmengde ut ifra alder, nivå og ambisjoner.  Våre gymnaster er fra 10års alder og oppover. De trener 2-4 dager pr uke som tilsvarer 3-10 timers trening.

For å bli en del av denne gruppen må man delta på våre breddepartier, Åpen dag, Turnskole etc.

De senere årene har tropp utmerket seg i flere nasjonale konkurranser, blant annet med gode resultater i NM for både junior og senior. 

                                                                                              Følg oss på

 

Postboks 126, Borgheim, 3163 NØTTERØY  I  Besøksadresse: Rektorveien 8, Borgheim  I  E-post: post@notteroyturn.no  I  Bankkonto: 24702811011 
www.notteroyturn.no

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
NT logo

  Foto: John-André Samuelsen            © 2020 Nøtterøy turn