PÅMELDING

Påmelding

 

Alle som vil delta på breddepartier/åpne partier, må melde seg på for hvert treningssemester (vår og høst). 

Alle eksisterende medlemmer i Nøtterøy Turn har fått epost fra NIFs nye medlemssystem (IMS). Vi ber dere om å aktivere medlemsskapet ved å bekrefte med mottatt epost hvor dere aktiverer medlemskapet med å lage brukernavn og passord. Deretter kan dere melde på til høstens parti via MinSide (IMS). Velg "Aktivitet" og velg "Mitt parti" for å melde på til ønsket parti for semesteret.

Eksisterende medlemmer i Nøtterøy Turn som turner på lukkede partier, overføres til neste partiene automatisk av Nøtterøy Turn. Utøvere som allerede går på lukkede partier trenger derfor ikke melde seg på 

Nye medlemmer til Nøtterøy turn benytter påmeldingsskjemaet via lenken under.

Påmelding for nye medlemmer gjøres via denne lenken

Vi gjør oppmerksom på at flere av våre partier blir fulle. Alle medlemmer som har meldt seg på via påmeldingsskjemaet vil få tilbakemelding  dersom noen av partiene skulle bli fulle. 

 

Det er mulig å melde seg på flere partier dersom en ønsker det. I påmeldingsskjemaet finner du valgene førstevalg, andrevalg og tredjevalg. Dersom du fyller ut flere valg, vil du få plass på alle de valgte partier så lenge det er plass.  

Påmeldingen er bindende! Faktura må betales innen betalingsfristen. Partiavgift refunderes ikke. 

Utmelding: Vi håper selvsagt at alle ønsker å fortsette. Hvis et medlem ikke skal fortsette må de melde seg ut av Nøtterøy Turn innen utgangen av juli (høstsemester)/desember (vårsemester) via MinSide (IMS) - "Medlemsinformasjon"/"Kanseller medlemsskap".

Turnere som starter trening i januar vil bli fakturert for vårsemester og turnere som starter på trening i august vil bli fakturert for høstensemesteret.

 

Medlemmer som ikke betaler faktura innen frist, mister plassen på partiet. 
 

Timeplan og priser for våre partier kan du se ved å klikke på lenke til venstre her.
 

Årlig medlemsavgift på kr 250,- i Nøtterøy IF og Nøtterøy turn kommer i tillegg til partiavgift. Medlemsavgiften faktureres innen utgangen av 2020. 

Informasjon om NIFs nye medlemssystem og ditt medlemskap i Nøtterøy turn

Norges Idrettsforbund har utviklet et nytt system for håndtering av medlemmer i idrettsforeninger. Nøtterøy Turn tar nå i bruk dette systemet (IMS).

Alle som var medlemmer i Nøtterøy Turn april 2020, overføres til det nye medlemssystemet.

Når medlemskap aktiveres for første gang i IMS, vil følgende skje:

 1. Medlemmer som ikke finnes i registeret og har ventende medlemskap får tilsendt en epost. Denne eposten sendes til epost-adressen som står registrert på medlemmet, adressen har vi migrert fra dagens medlemssystem. I denne eposten blir medlemmet bedt om å verifisere seg for at medlemskapet skal bli aktivert. Verifiseringen skjer ved at medlemmet trykker på «bekreft» knappen i eposten. Merk at e-posten kun er tilgjengelig i 24 timer, etter dette må verifiseringen sendes ut manuelt.

  NB! Dersom du ikke rekker å aktivere innen tilgjengelig tid, må du sende en epost til post@notteroyturn.no. Husk å oppgi hvilket medlem det gjelder.
   

 2. Medlemmer som allerede er aktiv og finnes i registeret, blir ikke bedt om å verifisere seg
   

Medlemmer som har fått tilsendt verifiseringsepost og verifisert seg, vil få medlemskapet sitt aktivert. Kort tid etter verifisering, vil medlemmer få en ny epost med invitasjon til å ta i bruk «min side». For å kunne bruke "min side", må brukeren opprette brukernavn og passord. Dette gjøres ved å følge anvisningen i e-posten.

 

Når medlemmer har opprettet brukernavn og passord, har de også opprettet en profil hos NIF. Dette betyr at medlemmer kan bruke samme brukernavn og passord til å logge seg på alle NIFs løsninger, både nåværende og fremtidige løsninger.

 

Medlemmer som allerede er aktiv og ikke ha fått verifiseringsepost får invitasjon til «min side» med en funksjon i løsningen. Merk at denne eposten inneholder en unik kode og skal ikke videresendes.

NB! Dersom man ikke kommer inn/får aktivert brukeren sin, kan det være en feil. Navn og fødselsnummer må stemmer med registrert navn og fødselsnummer i folkeregisteret. Be om hjelp support@idrettsforbundet.no.

 

Utmelding:

Når et medlem har fått aktivert sin bruker i medlemssystemet IMS, så kan brukeren selv slette medlemsskapet sitt. 

Alt er ikke på plass, så utmelding kan enn så lenge også gjøres via vårt utmeldingsskjema dersom du ikke har mottatt epost fra IMS medlemssystemet. Merkes med "Utmelding - utøvers navn". 

 

For ytterligere brukerinformasjon om det nye medlemssystemet fra NIF

- se lenke til brukerveiledning til venstre. 

Norges Idrettsforbund kan kontaktes ved tekniske problemer med bekreftelse av medlemsskapet: 

Tlf. 21029090, epost: support@idrettsforbundet.no 

Fremgangsmåte for medlemmer
Bekreft ditt medlemsskap og få tilgang til Min Side.
 • Klikk på. "Medlemsportal". Ved problemer kan du ta kontakt via "Klubbsupport e-post" i eposten du har mottatt
 • Alternativt kan du gå til medlemsportalen her: imsapp.nif.no
 • Klikk på "logg inn med Idrettens Id".
 • Logg inn min din NIF bruker, hvis du ikke har en bruker fra før må du opprette en ny bruker. Hvis du har bruker og glemt passord, kan dette gjenopprettes ved å trykke på "glemt passord"
 • Når du er logget inn vil du bli ført til Min side.

Dugnad

Det forventes at foreldre stiller opp på dugnad i regi av Nøtterøy turn. 

 

Dugnadsoversikten finner du her

                                                                                              Følg oss på

 

Postboks 126, Borgheim, 3163 NØTTERØY  I  Besøksadresse: Rektorveien 8, Borgheim  I  E-post: post@notteroyturn.no  I  Bankkonto: 24702811011 
www.notteroyturn.no

 • Facebook - Hvit Circle
 • Instagram - Hvit Circle
 • YouTube - Hvit Circle
NT logo

  Foto: John-André Samuelsen            © 2020 Nøtterøy turn

Foto: John-André Samuelsen