top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNettredaktør

Adventshilsen til alle våre spreke turnere og foresatte

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi er nå inne i vår siste uke med ordinær trening for våre barn og unge i Nøtterøy Turn.


Høsten har vært annerledes, og vi har kontinuerlig jobbet for å opprettholdt god, sunn og trygg aktivitet for barna våre.


De eldste medlemmene i klubben er også viktige for oss. Voksne partier har den siste perioden hatt et digitalt tilbud. Dette tilbudet er nå utvidet tre uker ut i desember. Her kan alle som ønsker være med. Tilbudet er gratis og du må ikke være medlem for å delta!

Årets juleoppvisning er beklageligvis avlyst.

Turnforbundet har gått ut med råd om å avlyse alle arrangement, konkurranser og oppvisninger ut 2020. Nøtterøy Turn tar del i den nasjonale dugnaden og følger selvfølgelig gjeldende råd og anbefalinger.


Vi håper smittesituasjonen i samfunnet får en stabil nedadgående trend og at det dermed åpner opp for arrangement neste sesong.


Nøtterøy turn ønsker å arrangere både salto-konkurranse, åpen dag og vårmønstring våren 2021. Mer info kommer dersom det blir aktuelt.


Det blir muligens noen små justeringer på timeplanen for våren, den blir lagt ut så snart den er helt klar. Vi gir beskjed når vi åpner opp for påmelding. Følg med på nyhetene her på nettsiden.


NB! Flere partier var nesten helt fulle nå i høst, så det er lurt å være tidlig ute om du ønsker å sikre deg plass på ønsket parti. Oppstart vår 2021- UKE 2

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page