top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNettredaktør

Koronavirus - arrangement i regi av Nøtterøy turn

Oppdatert: 7. mar. 2020Vi vurderer fortløpende om våre arrangementer skal gjennomføres.


Nøtterøy Turn følger råd fra Folkehelseinstituttet, Norges Idrettsforbund og Kommunehelsetjenesten i Færder kommune, når det gjelder gjennomføring av vårt tilbud i foreningen.


Vi gjør fortløpende vurderinger, og aktuell informasjon oppdateres her på nettsidene.


Vi har flere kommende arrangementer denne våren, det første er Alpha Factor Cup1 søndag 8.mars.


Nøtterøy Turn v/ Styret har i dag, 6.mars, gjennomført en risikovurdering i samarbeid med Færder kommune v/virksomhetsdirektør for helse.


Vi har følgende vurderinger og tiltak:

Lokal smittesituasjon vurderes å være relativ lav. Det vurderes å være relativ lav risiko for spredning på kommende arrangement 8.mars. Vi har oversikt over antall deltakere som vil være tilstede på arrangementet. Det vil være noe tett kontakt mellom deltakere og publikum, i arrangementet.

Det henstilles til at deltakere og publikum ikke møter på arrangementet, dersom de ikke føler seg i god form, eller er syk. Personer i risikogruppene oppfordres til å ikke delta på arrangementet, verken som deltaker eller publikum. Blir du syk under arrangementet anbefales det at du forlater arrangementet. Vaner som forebygger smitte: Ved hoste bruk papirlommetørkle eller hoste i albuekroken, vaske hendene og bruk hånddesinfeksjon.


Aktuelle linker for mer informasjon:
Hilsen Styret i Nøtterøy Turn.

198 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page