Søk
  • Dagligleder

Nøtterøy Turn trenger flere ressurser i 2021!

Vi nærmer oss årsmøte, og den i anledning ser vi etter en driftig styreleder og to engasjerte styremedlemmer, samt et varamedlem, som kan være med å utvikle turngruppa videre. Vi har 5 faste ansatte og mange trenere på timelønn i Nøtterøy Turn. Det gjør at styret kan bedrive utvikling fremfor drift, og hele tiden har blikket festet mot fremtiden. Turngruppa har ca. 450 medlemmer og aldersspennet går fra 2 år og opp i 70-årene.

Styret skal i 2021 bestå av 10 personer hvor hvert medlem deltar i et eller flere utvalg. Vi har 7 forskjellige utvalg som jobber godt både med hverandre, men også sammen med de ansatte. Arbeidsmengden vil ligge på rundt 10 styremøter i året og noen utvalgsmøter.

Nøtterøy Turn trenger også kandidater til valgkomiteen og kontrollutvalget.

Er dette av interessere eller om du spørsmål rundt de forskjellige rollene som skal fylles, ta kontakt med valgkomiteen ved John Andre Samuelsenjohnandresamuelsen@gmail.com.


Vi håper å høre fra deg!

101 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

                                                                                              Følg oss på

 

Postboks 126, Borgheim, 3163 NØTTERØY  I  Besøksadresse: Rektorveien 8, Borgheim  I  E-post: post@notteroyturn.no  I  Bankkonto: 24702811011 
www.notteroyturn.no

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
NT logo

  Foto: John-André Samuelsen            © 2021 Nøtterøy turn