top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNettredaktør

Påmelding til partier høsten 2020 er åpen - nytt medlemssystem fra NIF

Oppdatert: 20. aug. 2020

Alle som vil delta på breddepartier/åpne partier, melde seg på for høstens treningssemester. Vi ønsker alle velkommen til høstens treninger og gleder oss til å se dere.

​​


Allerede medlem i Nøtterøy turn


Alle eksisterende medlemmer i Nøtterøy Turn har fått epost fra NIFs nye medlemssystem (IMS). Vi ber dere om å aktivere medlemsskapet ved å bekrefte med mottatt epost hvor dere aktiverer medlemskapet med å lage brukernavn og passord. - alternativt gå til imsapp.nif.no. Deretter kan dere melde på til høstens parti via MinSide (IMS). Velg "Aktivitet" og velg "Mitt parti" for å melde på til ønsket parti for høstsemesteret.


Eksisterende medlemmer i Nøtterøy Turn som turner på lukkede partier, overføres til neste partiene automatisk av Nøtterøy Turn. Utøvere som allerede går på lukkede partier trenger derfor ikke melde seg på parti for høstsemesteret.


Nye medlemmer til Nøtterøy turn

Nye medlemmer til Nøtterøy turn benytter påmeldingsskjemaet via lenken under.


Påmelding for nye medlemmer gjøres via denne lenken

Vi gjør oppmerksom på at flere av våre partier blir fulle. Alle medlemmer som har meldt seg på via påmeldingsskjemaet vil få tilbakemelding dersom noen av partiene skulle bli fulle.


Det er mulig å melde seg på flere partier dersom en ønsker det. I påmeldingsskjemaet finner du valgene førstevalg, andrevalg og tredjevalg. Dersom du fyller ut flere valg, vil du få plass på alle de valgte partier så lenge det er plass.


Påmeldingen er bindende! Faktura må betales innen betalingsfristen. Partiavgift refunderes ikke.

Medlemmer som ikke betaler faktura innen frist, mister plassen på partiet.

Her finner du Timeplan og priser for våre partier. .

Årlig medlemsavgift på kr 250,- i Nøtterøy IF og Nøtterøy turn kommer i tillegg til partiavgift. Medlemsavgiften faktureres innen utgangen av 2020. De som allerede har betalt dette i vårsemesteret skal ikke betale på nytt.


Utmelding: Vi håper selvsagt at alle ønsker å fortsette og ønsker dere alle en fortsatt god sommer.

Hvis et medlem ikke skal fortsette må de melde seg ut av Nøtterøy Turn innen utgangen av juli via MinSide (IMS) - "Medlemsinformasjon"/"Kanseller medlemsskap". Turnere som starter trening i august vil bli fakturert for høstensemesteret.

Informasjon om NIFs nye medlemssystem og ditt medlemskap i Nøtterøy turn

Norges Idrettsforbund har utviklet et nytt system for håndtering av medlemmer i idrettsforeninger. Nøtterøy Turn tar nå i bruk dette systemet (IMS).

​​

Alle som var medlemmer i Nøtterøy Turn april 2020, overføres til det nye medlemssystemet.

Når medlemskap aktiveres for første gang i IMS, vil følgende skje:

  1. Medlemmer som ikke finnes i registeret og har ventende medlemskap får tilsendt en epost. Denne eposten sendes til epost-adressen som står registrert på medlemmet, adressen har vi migrert fra dagens medlemssystem. I denne eposten blir medlemmet bedt om å verifisere seg for at medlemskapet skal bli aktivert. Verifiseringen skjer ved at medlemmet trykker på «bekreft» knappen i eposten. Merk at e-posten kun er tilgjengelig i 24 timer, etter dette må verifiseringen sendes ut manuelt. NB! Dersom du ikke rekker å aktivere innen tilgjengelig tid, må du sende en epost til post@notteroyturn.no. Husk å oppgi hvilket medlem det gjelder.

  2. Medlemmer som allerede er aktiv og finnes i registeret, blir ikke bedt om å verifisere seg

Medlemmer som har fått tilsendt verifiseringsepost og verifisert seg, vil få medlemskapet sitt aktivert. Kort tid etter verifisering, vil medlemmer få en ny epost med invitasjon til å ta i bruk «min side». For å kunne bruke "min side", må brukeren opprette brukernavn og passord. Dette gjøres ved å følge anvisningen i e-posten.


Når medlemmer har opprettet brukernavn og passord, har de også opprettet en profil hos NIF. Dette betyr at medlemmer kan bruke samme brukernavn og passord til å logge seg på alle NIFs løsninger, både nåværende og fremtidige løsninger.

Medlemmer som allerede er aktiv og ikke ha fått verifiseringsepost får invitasjon til «min side» med en funksjon i løsningen. Merk at denne eposten inneholder en unik kode og skal ikke videresendes.

NB! Dersom man ikke kommer inn/får aktivert brukeren sin, kan det være en feil. Navn og fødselsnummer må stemmer med registrert navn og fødselsnummer i folkeregisteret. Be om hjelp support@idrettsforbundet.no.

Utmelding:

Når et medlem har fått aktivert sin bruker i medlemssystemet IMS, må brukeren selv kansellere medlemsskapet sitt via MinSide dersom man ikke ønsker fortsatt å være medlem i Nøtterøy turn.

Alt er ikke på plass, så utmelding kan enn så lenge også gjøres via vårt utmeldingsskjema dersom du ikke har mottatt epost fra IMS medlemssystemet. Merkes med "Utmelding - utøvers navn".


For ytterligere brukerinformasjon om det nye medlemssystemet fra NIF

- se lenke til brukerveiledning til venstre.

Norges Idrettsforbund kan kontaktes ved tekniske problemer med bekreftelse av medlemsskapet:

Tlf. 21029090, epost: support@idrettsforbundet.no220 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page