top of page
Søk
 • Forfatterens bildeNettredaktør

Påmelding og medlemssystemet høsten 2020

Oppdatert: 21. aug. 2020

Informasjon om brukerprofil i medlemssystemet, utmelding og påmelding til partier for høsten 2020.Allerede medlem i Nøtterøy Turn - Bekreftelse av medlemsskap:

 • Dersom du har fått en e-post om å bekrefte medlemsskapet i Nøtterøy Turn  innen 24 timer, så må dette gjøres innen 24 timer. Det ble sendt ut ny e-post til aktuelle medlemmer i dag formiddag, 6.august. Dersom du fikk e-post og ikke rakk å bekrefte innen 24 timer, send e-post til post@notteroyturn.no, så skal vi sende ny link.

 • Deretter må du via, mottatt e-post fra Norges Idrettsforbund, eller via https://imsapp.nif.no, bekrefte riktige opplysninger i  medlemssystemet. Da benytter du brukernavn og passord for Min Idrett. Har du glemt passord, klikk glemt passord. Har du glemt brukernavn, spør support@idrettsforbundet.no om hjelp. Har du ingen bruker fra tidligere, klikk Ny bruker. Dersom det oppstår feil, pga feil adresse, navn osv kontakt support@idrettsforbundet.no

Utmelding gjøres:

Påmelding til partier:

 • Åpne partier/breddepartier: Når du er innlogget i medlemssystemet, https://imsapp.nif.no,  klikk på Mitt parti. Da kan du melde deg på de partiene som vises. Kun de partiene du er kvalifisert til å melde deg på, grunnet alder, kjønn mm, vil vises. Klikk så på Meld deg på Team. Etter du har meldt deg på, vil påmeldingen vises under Mitt parti. Du vil pr nå dessverre ikke få bekreftelse på epost.

 • Dersom du har meldt deg på et parti via påmeldingslinken på nettsiden vår www.notteroyturn.no, så skal Norges Idrettsforbund registrere påmeldingen innen midten av august. Da vil påmeldingen vises i medlemssystemet på Min side under Mitt parti. Du vil pr nå dessverre ikke få en e-post bekreftelse på at du har mottatt plass.

 • Lukkede partier: Administrator i Nøtterøy Turn melder gymnastene på riktig parti. Det vises pr nå ikke i medlemssystemet at du er påmeldt partiet.

Betaling av faktura:

 • Faktura for partiavgift sendes ut den dagen partiet har oppstart. Det vil være kort betalingsfrist på fakturaen.

 • Dersom du ikke betaler innen fristen. Vil du miste plassen på partiet. 

Medlemskontingenten for 2020:

 • Medlemskontingenten på kr 250,- for medlemsskap i Nøtterøy Turn og Nøtterøy Idrettsforening, for 2020,  sendes ut noe senere i semesteret.

 • Det er cirka 30 medlemmer som allerede har betalt denne, dere skal selvsagt ikke betale en gang til.

 • Dersom dere har betalt via annen forening i Nøtterøy idrettsforening, lar dere vær å betale fakturaen. Da er det fint om dere skriver dette i en melding til oss, via medlemssystemet og Mine henvendelse. Vi beklager at medlemssystemene for de ulike idrettsforeningene i Nøtterøy idrettsforening ikke er samkjørte.

Ikke medlem – Vil bli medlem i Nøtterøy Turn:

 • Meld deg på aktuelt parti via påmeldingsskjemaet. Da vil Norges Idrettsforbund manuelt registrere påmeldingen og melde deg inn i foreningen.

Velkommen til høstens treninger. Sportslig hilsen Styret i Nøtterøy Turn

112 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

تعليقات


تم إيقاف التعليق.
bottom of page