top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNettredaktør

Viktig informasjon til alle medlemmer

Oppdatert: 1. des. 2020Beklageligvis står vi nå i en situasjon hvor smitten av covid-19 i vårt nærmiljø øker. På dette grunnlaget har Færder og Tønsberg kommune besluttet å stenge alle kommunale haller på ettermiddag/kveld. Nøtterøy turn har i denne perioden ingen mulighet til å drive normal aktivitet for våre medlemmer. I første omgang vil dette vare frem til og med søndag 15.november.


Alle våre barne- og ungdomspartier som trener i Wilhelmsenhallen vil få tilgang til et treningsprogram som blir lagt ut i Spond. Programmet er tilpasset alder og kan utføres hjemme den aktuelle treningsdagen eller når det passer. De kan gjerne trene sammen med søsken eller foreldre.


Våre voksne medlemmer vil få tilgang til å følge trening digitalt, via Zoom. Dere vil få link til treningen i gruppen deres på Spond. Denne treningen må følges til oppsatt tid.


Gymnaster som deltar på «lukkede partier» vil også få et treningsopplegg via Spond. Nøtterøy Turn håper dette vil bidra til litt aktivitet i hjemmet de kommende dagene.


Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål.


Vi håper vi er tilbake i hallen i løpet av kort tid, og vil holde dere oppdatert med evt ny informasjon.

50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page