Søk
  • Nettredaktør

Viktig informasjon til alle medlemmer

Oppdatert: 1. des. 2020Beklageligvis står vi nå i en situasjon hvor smitten av covid-19 i vårt nærmiljø øker. På dette grunnlaget har Færder og Tønsberg kommune besluttet å stenge alle kommunale haller på ettermiddag/kveld. Nøtterøy turn har i denne perioden ingen mulighet til å drive normal aktivitet for våre medlemmer. I første omgang vil dette vare frem til og med søndag 15.november.


Alle våre barne- og ungdomspartier som trener i Wilhelmsenhallen vil få tilgang til et treningsprogram som blir lagt ut i Spond. Programmet er tilpasset alder og kan utføres hjemme den aktuelle treningsdagen eller når det passer. De kan gjerne trene sammen med søsken eller foreldre.


Våre voksne medlemmer vil få tilgang til å følge trening digitalt, via Zoom. Dere vil få link til treningen i gruppen deres på Spond. Denne treningen må følges til oppsatt tid.


Gymnaster som deltar på «lukkede partier» vil også få et treningsopplegg via Spond. Nøtterøy Turn håper dette vil bidra til litt aktivitet i hjemmet de kommende dagene.


Ta gjerne kontakt dersom dere har spørsmål.


Vi håper vi er tilbake i hallen i løpet av kort tid, og vil holde dere oppdatert med evt ny informasjon.

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

                                                                                              Følg oss på

 

Postboks 126, Borgheim, 3163 NØTTERØY  I  Besøksadresse: Rektorveien 8, Borgheim  I  E-post: post@notteroyturn.no  I  Bankkonto: 24702811011 
www.notteroyturn.no

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
NT logo

  Foto: John-André Samuelsen            © 2020 Nøtterøy turn