top of page
Søk
  • dagligleder45

Vil du bli medlem i Nøtterøy Turn?

Som medlem i Nøtterøy Turn kommer du lettere i kontakt med andre mennesker, du får flere venner og blir en del av et større sosialt nettverk. Det betyr mye for barna at foreldrene og de foresatte engasjerer seg i idrettslaget.

Medbestemmelse: For de som er 15 år eller eldre, gir medlemskap rett til å delta på årsmøtet. Dette betyr at du kan være med å påvirke beslutninger og utviklingen i idrettslaget. Din stemme teller når viktige avgjørelser skal tas.

Økonomi: Medlemskap gir grunnlag for støtte fra ulike hold. Både fra kommunen og andre organisasjoner. Dette kan bidra til økonomisk støtte og ressurser til Nøtterøy Turn

Ved å betale medlemskontingent bidrar du til at ditt barn får et godt treningstilbud i Nøtterøy Turn. Du er med på å opprettholde og styrke idrettsmiljøet lokalt.

Medlemskontingenten i Nøtterøy Turn er kr 250, -.

Kunne du tenkt deg å bli medlem? Følg lenken og velg Medlem - Foresatt: https://club.spond.com/landing/signup/nøtterøyturn/form/CA3CE68A05AD43E7AE0A4BCC52317DA2Se vedlagte infobrosjyre fra Norges Idrettsforbund for info.


nif_bli-med_brosjyre_norsk
.pdf
Last ned PDF • 906KB

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page