top of page

Sponsorer: 

Wang-Toppidrett-2_edited.png
Sport1_Revetal_Vertikal.png
FrderElektroAS.png

WANG Toppidrett Tønsberg ble etablert i 2011, og er en del av WANG-skolene som finnes flere steder i landet. De har i dag et program for 8 idretter med trenere som har spisskompetanse, samt et bredt team med kompetanse innen styrke, motorikk, kondisjon og skadeforebygging. Wang Toppidrett Tønsberg har vært med som sponsor siden 2017 og det setter vi utrolig stor pris på. 

Ditt Klubbhus (Sport1 Revetal) er totalleverandør av utstyr til idrettslag, bedriftsidrettslag, klubber, lag og foreninger. Med fokus på service og ekspertise, komplett vareutvalg og verksted, er deres kunder rustet til å yte maks.

Vi har samarbeidsavtale med Sport1 Revetal. Alle våre medlemmer får 20% rabatt på ordinære priser. I tillegg arrangeres det klubbuker med ekstra gode tilbud til medlemmer i Nøtterøy turn. Vi settes utrolig stor pris på samarbeidsavtalen vi har med Sport1 Revetal.

Sjekk ut vår kolleksjon her.

Færder Elektro AS på Nøtterøy er godt etablert i det lokale markedet. Vi tilbyr alle typer elektriske installasjoner innen sterk og svakstrøm. Vi er behjelpelige med prosjektering av el-anlegg, smarthusløsninger og lyssetting.

Smarthus har blitt mer og mer aktuelt og dette har vi god kompetanse på. I samarbeid med kunden lager vi skreddersydde løsninger etter deres ønsker og behov, enten det er snakk om et bad eller en komplett Smarthus-installasjon for hele huset/hytta. Vi utfører EL-sjekk og internkontroll av deres bolig, hytte eller bedrift. 
Ingen jobb er for liten, heller ingen for stor!
Våre elektrikere har høy kompetanse og blir kontinuerlig kurset og oppdatert.
Vårt nedslagsfelt er hovedsakelig Vestfold med hovedtyngden av arbeid rundt Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme.

Speed Trafikk.jpg

Speed Trafikkopplæring er en av de desidert største aktørene på sitt felt i Vestfold. De kan tilby deg føreropplæring på bil (både manuell og automat), tilhenger, lett- mellomtung- og tung motorsykkel, moped og traktor.

Nullvisjonen er deres felles visjon om et transportsystem i Norge som ikke fører til tap av liv eller hardt skadde. Denne
legger grunnlaget for alt trafikksikkerhetsarbeid i Norge.

Speed Trafikkopplæring bidrar til dette ved å være din veileder til gode holdninger og en sterk førerkompetanse. Vi setter utrolig pris på at de ønsker å være med på å støtte Nøtterøy Turn, og gi våre medlemmer gode tilbud.

Ønsker du å ta lappen - trykk er

Støttespillere:

Fargerike Meyer_edited.jpg

Fargerike Meyer er en total leverandør, der ingen kunde er for liten og ingen for stor. De deler deres sortiment i to hovedkategorier - farge og interiør. Farge dekker alt fra innvendig maling, utvendig maling og beis, bil-lakk til kjemiprodukter og båtpuss.

Interiør dekker alt du trenger til ditt hus, fra tapet, maling, gardiner, solskjerming, parkett, laminat, gulvbelegg og nødvendig verktøy. Vi setter utrolig stor pris på at Fargerike Meyer er med som samarbeidspartner, og gir våre medlemmer gode fordeler!

bottom of page