top of page

NØTTERØY TURN

Nøtterøy Turn er den største av undergruppene i hovedforeningen Nøtterøy Idrettsforening (NIF). Stiftet i 1917 er NIF en av de eldste foreningene i Vestfold og har 1200 medlemmer fordelt på turn, friidrett, tennis, håndball, ski og fotball. Nøtterøy IF Turn ble stiftet i 1963, og har svært gode resultater å vise til helt fra start. På 70-tallet hadde vi Anita Roberg som var både norsk - og nordisk mester i turn for junior, samt Mette Rostad som var en god landslagsturner. I senere tid har vi hatt både gutter og jenter på både rekrutt - og juniorlandslag, samt vinnere av Norgescup. 


Det var så sent som i 2011 at turngruppa ble uavhengig og hetende Nøtterøy Turn. Nøtterøy IF er bygd opp som et allianseidrettslag, noe som betyr at vi i turngruppa har selvstendig administrasjon og aktivitet. Vi har i 2023 fire fast ansatte, administrasjon og trenere, samt et stort korps av ungdomstrenere på timesbasis. De fleste av disse er aktive i klubben selv, noe som gjør at flere av de yngste får sin egne turnforbilder som trenere. 

 

Per 01. september 2023 har turngruppa 620 medlemmer i alderen 2 – 78 år med en gjennomsnittsalder på 11 ½ år. Den største medlemsmassen er i alderen 4 – 8 år, og vi er den eneste idrettsklubben på Nøtterøy som tilbyr idrett i så lav alder!

n%C3%B8tter%C3%B8y+turn.png
bottom of page