TIMEPLAN VÅR 2021

Oversikt over treningstider i Wilhelmsenhallen/Hårkollhallen. I forbindelse med at Wilhelmsenhallen skal være senter for Koronavaksinering, vil treningen derfor flyttes til Hårkollhallen 1. februar. se informasjon her

Oppstart var i uke 4.

NB! Voksenturn mandager og Parkour lørdager er i Messehallen og Herre mosjon er på Torød skole. Enn så lenge er innendørs trening for de over 20 år ikke lov i henhold til covid-19 restriksjoner. 

Treningstider breddepartier og voksne våren 2021 

Oversikt over priser for partier finner du her

*
Færder kommune besluttet å benytte Wilhelmsenhallen som lokale for massevaksinering mot covid-19. Vår aktivitet ble flyttet til Hårkollhallen for store deler av sesongen. 

**

«Herrer mosjon» startet opp sin trening 4.januar. De startet med å gå turer og ulik aktivitet utendørs med god avstand. Treningen har nå begynt innendørs på Torød skole ettersom det har åpnet opp for innendørs aktivitet for voksne igjen.

***

«Gym-X» startet opp sin aktivitet 12.januar. Timene vil foreløpig være digitale via zoom. Dere må melde dere på partiet for våren 2021 for å delta. En gratis prøvetime er selvsagt i orden. 

****

«Yoga, Hatha» starter opp sin aktivitet 12.januar. Timene vil foreløpig være digitale via zoom. Dere må melde dere på partiet for våren 2021 for å delta. En gratis prøvetime er selvsagt i orden.